Møte med en ny virkelighet.

Møte med en ny virkelighet.
Har du vært på forelesning med Egil Rian kan du her legge igjen en hilsen eller kommentar knyttet til forelesnigen.
Kritikk, ros, forslag og spørsmål er like velkomne.
Spørsmål vil om mulig bli besvart.
Det er selvfølgelig helt i orden om du vil være anonym.

24.08.11 Høgskolen i Nord-Trøndelag, Sykepleierutdanninga, Levanger

 

3 timers forelesning om mestring og habilitering i et familieperspektiv.
Ca. 75 studenter.


Last ned dokumentasjon.

6 kommentarer:

 1. Da forstår jeg hvorfor det ikke har kommet noen kommentarer.

  DET ER KUN "anonym" - profil som virker!!

  Håper du gjør et nytt forsøk.

  EgilR

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg syns du hadde en kjempe flott forelesning som ga store inntrykk. Det var en emosjonell og lærerik forelesning som en kommer til å huske. Måten du foreleste på var bra, powerpoint var bra og du brukte både musikk, film, deg selv og teori på en veldig fin måte. Takk for at du delte dette med oss.

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen takk for en spennende, lærerik, motiverende og inspirerende forelesning. Deres historie og måten du fortalte den på var virkelig inspirerende og den ga stort inntrykk. Dette er en forelesning vi ikke kommer til å glemme. Det er utrolig lærerikt å høre på forelesere som forteller sin historie og brenner for å formidle sin kunnskap til oss. Du hadde stor variasjon i forelesningen noe som forsterker inntrykkene vi fikk. Tusen takk for ei kjempe fin forelesning, jeg håper du fortsetter med ditt arbeid med å formidle historien om Hennings sykdom.

  SvarSlett
 4. Jeg satt stor pris på forelesningen din. Du hadde et fint skille mellom privat og fagperson, som du belyste godt. Jeg synes det burde vært tid til dialog, noe du bør ta opp med skolen. Det er ikke nødvendig med et kvarters pause hvert 45 min. Vi kunne hatt dobbelt timer slik at vi kunne diskutert mer, dette synes jeg er spesielt vitkig ettersom det er mennesker som deg og din familie vi møter når vi er nyutdannede sykepleiere. Vi kunne ha gjort noe med dette, men det er noe lærerene må være der å si fra om slik at du slipper å diskutere med de som vil ha pause. Jeg håper du kommer tilbake og fortsetter å fortelle din historie til andre.

  SvarSlett
 5. Hei!

  Jeg er litt sen til å skrive...men bedre sent enn aldri!
  Vil takke for en meget innholdsrik og lærenyttig dag. Synes det er flott å få historier fram på denne måten. Det var sterkt og jeg beundrer deg for at du har "gøtsn" til å dele med oss andre! Jeg vil ta med meg dette inn i jobben min framover, og alltid huske på det som ble sagt.

  Tusen Takk, og lykke til videre.

  SvarSlett
 6. Synes foredraget ditt var veldig givende og aller mest føler jeg det hadde en betydning for de holdningene og verdiene jeg fikk gjennom fortellingen din. Det er vanskelig for meg å 100% forestille meg Henning og hans hverdag, men dette gjør at jeg har en bedre ballast med meg når jeg møter mennesker som han. Historier som det du presenterte for oss er kjempe viktig for vår utvikling som fremtidige sykepleiere som skal yte god sykepleie til de vi møter! Tusen takk!

  SvarSlett