Møte med en ny virkelighet.

Møte med en ny virkelighet.
Har du vært på forelesning med Egil Rian kan du her legge igjen en hilsen eller kommentar knyttet til forelesnigen.
Kritikk, ros, forslag og spørsmål er like velkomne.
Spørsmål vil om mulig bli besvart.
Det er selvfølgelig helt i orden om du vil være anonym.

23.08.12 Høgskolen i Lillehammer, Vernepleierutdanning 3. klasse

5 timers forelesning om mestring og habilitering i et familieperspektiv.
Antall studenter: 50-60
Last ned dokumentasjon.

4 kommentarer:

 1. Forlesning var utrolig bra. Tusen takk for at du tok deg tid til å fortelle oss din personlig opplevelser av å være far til et barn med multifunksjonshemming.

  SvarSlett
 2. Takk for en god forelesning! Historier fra pårørende kan man ikke få nok av, de er så innholdsrike og lærerrike - på godt og vondt. Man kan lese seg til å tro at man forstår ulike perspektiver, men etter å ha hørt deg og din historie, klarer jeg ikke å se hvordan nettopp dette perspektivet kan skrives ned teoretisk i en lærebok. Familieperspektivet må oppleves, og din måte å fortelle om din opplevelse med systemet og diagnose osv gjorde at jeg også satt med følelsen av å ha opplevd noe. Hva dette noe er, er vanskelig å beskrive, men jeg må ha opplevd noe, for akkurat nå er jeg sikker på at jeg husker nesten alt du har sagt... og da gjør du inntrykk! Takk for at du delte din familie med oss!

  SvarSlett
 3. It's now or never, jobben til Henning og mye av det andre du fortalte om er så vikitg, fordi det er det mange av være fremtidige jobber handler om, være kreative så de vi hjelper skal få oppleve! Herlig forelesning som så absolutt klisterer seg til netthinna. Takk!

  SvarSlett
 4. Du er en dyktig foreleser med en sterk historie å fortelle. Det er lærerikt å kunne høre de pårørendes historie, og opplevelse av hvordan det er å ha noen i familien med funksjonshemning.

  Stå på!

  SvarSlett