Møte med en ny virkelighet.

Møte med en ny virkelighet.
Har du vært på forelesning med Egil Rian kan du her legge igjen en hilsen eller kommentar knyttet til forelesnigen.
Kritikk, ros, forslag og spørsmål er like velkomne.
Spørsmål vil om mulig bli besvart.
Det er selvfølgelig helt i orden om du vil være anonym.

18.08.10 Høgskolen i Hedmark, Sykepleierutdanninga, Elverum

4 timers forelesning om mestring og habilitering i et familieperspektiv.
ca. 100 studenter i Elverum og ca. 15 via fjernundervisning i Kongsvinger.
Nedlasting av dokumentasjon.

8 kommentarer:

 1. Hei Egil!

  Vil takke for en utrolig inspirerende, rørende, spennende og ikke minst lærerik forelesning. Blir imponert over det pågangsmotet og det engasjementet både dere i familien, og de ansatte rundt Henning viser. Dette viser at ingenting er umulig! Når du snakket om turen til Graceland satt vi med gåsehud og tårer i øynene av at dere klarte å realisere denne drømmen.
  Fortsett å oppfylle drømmene og fortelle resten av landet/verden om deres erfaringer!

  Hilsen Siv Johanna, Siw Anita og Stine. Kull 120A. Elverum.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for en flott forelesning! Sitter igjen med masse inntrykk, og jeg er forbauset over hvor mye dere har fått til rundt Henning!
  Det var fantastisk å høre om, og se bilder av, turen til USA. Takk for at du var så såpass personlig. Det er det som gjør at det setter spor og skiller seg ut fra andre forelesninger :)

  Anne Helene

  SvarSlett
 3. Fantastisk flott forelesing!
  Inspirerende forelesing, der en hele tiden er fokusert.
  En slik fantastisk reise med så mange utfordringer er en stor inspirasjonskilde, samt Andebyprosjektet. Vi greier det vi vil! Jeg fikk en kraftig tankevekker i forhold til pasientenes hverdag, og mer tanker om søsken som pårørende.
  Evah

  SvarSlett
 4. Hei Egil:)
  Jeg synes det er vanskelig å gi deg såkalt konstruktiv tilbakemelding som kan heve forelesningen din. Den var bare kjempeflott!! Fint å høre en fagmann med personlig erfaring knytte sammen kunnskap og selvopplevde erfaringer til en meget flott dag! Kan ikke si annet enn at jeg ble imponert! Flott også å høre en solskinnshistorie ift et par som har vokst seg sterke sammen av å møte en slik utfordring i livet. Så altfor mange klarer det ikke og går hver til sitt.. Jeg likte veldig godt at du brukte to sanger ifbm forelesningen din. Takk for at du delte fra ditt liv til oss ukjente studenter! Fint også at du var nøye på å ikke snakke i pausene våre, viktig for å holde konsentrasjonen:)
  Lykke til videre!!
  Line Mette

  SvarSlett
 5. Takk for en lærerik og inspirerende forelesning! Ser viktigheten av å se og bruke de mulighetene man har og hvor viktig familien og samhold er for å å takle de utfordringene en kan møte på! Henning er heldig som har en slik familie rundt seg og dere er også heldige som har han:) imponert over hva dere som familie får til!ønsker dere lykke til videre:)

  SvarSlett
 6. Hei Egil!

  Jeg føyer meg inn i rekkene av disse som har kommentert før meg, jeg er veldig imponert av ditt og resten av familiens pågangsmot! Jeg syns du hadde en helt fantastisk forelesning som ga mange nye perspektiver og tanker.

  Kan med hånden på hjertet si at dette er en av de aller beste forlesningene jeg har vært med på, måten du forteller og bruker bilder/film/sang på er flott!

  SvarSlett
 7. Hei!

  Jeg er enig med det som tidligere er sagt! Tenkt om alle forelesere hadde fortalt på en så spennende, personlig, inspirerende og faglig måte. En fantastisk forelesning, som er en av få jeg kommer til å huske lenge!! :-)

  Det er imponerende og inspirerende å se hva dere har fått til rundt Henning! :-)

  SvarSlett
 8. Ikke for personlig, og likevel veldig personlig, slik som du selv påpekte i starten av ditt foredrag.Det balanserte du veldig fint. Det var en forelesning man gikk litt "skjelvende" ut av, med en klump i halsen.Den var viktig! Best av alt er at jeg gjorde meg refleksjoner lenge etter at det var slutt. Ditt foredrag er av dem som vil bli husket ute i praksis, noe som jeg tror som vil bety mye for både meg og pasientene.
  Takk!

  SvarSlett