Møte med en ny virkelighet.

Møte med en ny virkelighet.
Har du vært på forelesning med Egil Rian kan du her legge igjen en hilsen eller kommentar knyttet til forelesnigen.
Kritikk, ros, forslag og spørsmål er like velkomne.
Spørsmål vil om mulig bli besvart.
Det er selvfølgelig helt i orden om du vil være anonym.

24.10.10 Assistanse - Interesseforening for barn og unge med synshemning.

Forelesning om "Å leve og oppleve"

Last ned dokumentasjon.

3 kommentarer:

 1. Takk for at du gav oss et håp!
  Satte stor pris på din forelesning på Gardermoen. Vi har en sønn med mange diagnoser i tillegg til sin blindhet. Du viste oss at det er store muligheter der ute, vi må bare se dem :-)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for super forelesning som gjorde et sterkt inntrykk. Det at noen snakker om det å miste et barn og få et nytt tilbake(selv om det er det samme barnet fysiskt)er ikke alle som gjør, jeg kjente meg godt igjen i den beskrivelsen fra min egen situasjon. Også det å leve med at en sannsynelig skal overleve barnet er et vanskelig tema som gjorde sterket inntrykk på meg, både godt og vondt å bli påminnet om at dette faktisk er en realitet for noen familier, min egen inkludert. Da bildet av Graceland dukket opp trillet tårene og det eneste jeg tenkte " De dro f... meg til Graceland!". Så utrolig flott! Det samme tenker jeg i dag og kommer nok til å tenke det mange ganger i løpet av livet. Ufattelig sterkt og fullt av håp!
  Det er skjelden at noen når inn så sinnsykt, hverdagen gjør meg rimelig knallhard,så jeg kommer nok til å bruke litt tid på å komme over deg. Dette er ment som et kompliment!
  Tusen Takk!

  SvarSlett
 3. Hei.
  Du er tydelig Egil. Du viser stor respekt for sønnen din og familien forøvrig. Jeg kan høre en utvikling i framlegget ditt. At du tar med erfaringer og ting du har lært ute i verden på en ny måte. Flott.
  Håper du/dere har krefter til å fortsette å inspirere andre.

  SvarSlett