Møte med en ny virkelighet.

Møte med en ny virkelighet.
Har du vært på forelesning med Egil Rian kan du her legge igjen en hilsen eller kommentar knyttet til forelesnigen.
Kritikk, ros, forslag og spørsmål er like velkomne.
Spørsmål vil om mulig bli besvart.
Det er selvfølgelig helt i orden om du vil være anonym.

04.03.11 Høgskolen i Nord-Trøndelag - Namsos. Utdanning for reseptarer, vernepleiere og sykepleiere.

Tverrfaglig "Møtepunkt 2".
3 timers forelesning om habilitering og mestring i et familieperspektiv.
ca. 45 studenter til stede.

Last ned dokumentasjon.

6 kommentarer:

 1. Jeg sitter igjen med mange gode tips og viktig kunnskap etter forelseningen din, du påpeker at dette ikke var direkte rettet mot noen av studiene, men at du prater med oss som en vanlig "mann/kvinne i gata", dette synes jeg gjør forelesningen din spennende og lærerikt..
  Og jeg får lyst til og gå hjem og lese mere om denne sykdommen og hvordan den utvikler seg/oppstå anatomisk/fysisk/motorisk sett..

  Takk for at du deler en så personlig historie med oss, for min del er dette den beste læring. Har du noen gang tenkt på å skrive en bok?

  SvarSlett
 2. Vi vil først å fremst takke deg for at du delte deres historie med oss. Vi sitter igjen med mange inntrykk. Dette har vært en veldig lærerik dag for oss, og vi synes måten du forteller oss det på er ærlig og rørende.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for et interessant og ikke minst lærerikt foredrag. Måten du framla deres historie på synes jeg var engasjerende og dette er det mest lærerike foredraget gjennom dette møtepunktet. Lykke til videre

  SvarSlett
 4. Takk for et fantastisk foredrag.Med dine erfaringer og fagkompetanse kan du sette ord på hvordan det er å møte helsevesenet fra selv- opplevd erfaringer og at du selv vet hvordan "systemet" fungerer. Du belyser godt hvordan ressursene i mennesket kan bruke kommunikasjon med tanke på sang og takt. Jeg tenker på hvor mye pågangsmot og energi dere i familien må ha brukt for og få det tilbudet dere har fått til Henning. Håper du fortsetter med dette gode arbeidet videre, det er mange som har behov for og høre deres erfaringer. Tusen Takk.

  SvarSlett
 5. Forelesningen ga virkelig rom for ettertanke og refleksjon. Veldig lærerikt, rørende og ikke minst inspirerende.

  SvarSlett
 6. Først og fremst takk for at du delte en personlig historie med oss og den vekka mange minner hos meg. Og hvis jeg kunne det du snakket om i fremlegget ville søsteren vår som døde i 26.10.2000 hadde hatt mye bedre liv. Men nå sitter jeg igjen med mange gode råd, tips og veiledning som kan hjelpe meg med studien. Du og din familie har klar å takle det på en god måte og ønsker dere ett godt liv.

  SvarSlett