Møte med en ny virkelighet.

Møte med en ny virkelighet.
Har du vært på forelesning med Egil Rian kan du her legge igjen en hilsen eller kommentar knyttet til forelesnigen.
Kritikk, ros, forslag og spørsmål er like velkomne.
Spørsmål vil om mulig bli besvart.
Det er selvfølgelig helt i orden om du vil være anonym.

22.03.11 Høgskolen i Sør-Trøndelag, Sosionomutdanninga

3 timers forelesning om habilitering og mestring i et familieperspektiv.
ca. 45 studenter tilstede.

Last ned dokumentasjon

7 kommentarer:

 1. Veldig nyttig og informativ forelesning! Spennede å høre på din egen erfaring knyttet opp til et faglig perspektiv. Ellers så synes jeg kanskje ikke du trengte så mye du informasjon om hva du hadde tenkt til å snakke om i begynnelsen av forelesningen. Men ellers synes jeg det var veldig bra.

  SvarSlett
 2. Det var en veldig interessant, rørende og relevant forelesning. Synes spesielt den delen som handlet om mestring og møte med systemet var interessant for meg i forhold til utdanningen. Samtidig var det veldig viktig å få høre resten av historien også, for å få med sammenhengen. Innledningen med presentasjon av deg, ditt utgangspunkt og din metode for presentasjon, syns jeg også var veldig fin å få. Men den kunne kanskje blitt kuttet litt ned på, slik at det hadde blitt bedre tid til å gå i dybden på senere tema:)

  SvarSlett
 3. Takker for at du delte dine erfaringer og ditt liv med oss. Din historie forteller at det går ann å ha et godt liv tross hendikap. USA turen viser at alt er mulig bare en greier å se muligheter og har vilje til å gjennomføre de. Innledningen kunne vært kortere

  SvarSlett
 4. Takk for at du delte dine erfaringer med oss. Vi takker gud for alt det vi har. Og takker Norge for å passer på oss alle mennesker og ser på oss. Vi som bor i Norge er kjempe heldige men kanskje ikke alle men de fleste. Jeg synes du og familien du snakket på vegna av dem er kjempe sterk og det er tøfft å takle sån situasjon, men som sakt sån er det, vi kan ikke forandre noen ting, men vi kan håpe for det beste i livet. Familien til Henning skal være kjempe stolt. Som sagt situasjonen er veldig vanskelig og du/familien takle det. Kanskje hvis der var meg i denne situasjonen jeg tror ikke jeg kunne har takle det som dere gjorde.
  Alt i Alt jeg er kjempe glad over hvordan dere har taklet situasjon, masse stress og press. Det er kjempe tøff. Hjertlig Takk til Familien RIAN ønsker dere lykke til videre Stå på...MVH. HIST STUDENT

  SvarSlett
 5. Takk for en flott foredrag om LIVET. det var veldig nyttig å holde et foredrag om det som skjer virkelig i livet ikke slik vi ønsker at det skal gå eller hvordan det er ut fra sosialarbeideres blikk. her handler det mer om jobb med hele familie, informasjon og støtte. det var et kjempe sterk historie, TAKK for at dere deler den med oss. Lykke til !!

  SvarSlett
 6. Utrolig interessant forelesning. Synes du har god bredde i det du legger frem. Det gjør at forelesningen blir nyttig for oss på flere forskjellige plan. I tillegg vil jeg gjerne fremheve at jeg synes du var utrolig flink i forhold til det å være personlig, men faglig. Det er ingen lett balanse. Takk for at du delte dine erfaringer med oss! Jeg verdsetter denne informasjonen og innblikket i deres familie høyt.

  SvarSlett
 7. Takk for at du delte deres historie med oss! Den var rørende og hadde en fin balanse mellom faglig og personlig! Godt for oss som studenter og få høre et brukerperspektiv da det kan hjelpe oss i håndteringen av lignende utfordringer. Innledningen om hva du skal gjennomgå mener jeg kunne vært litt kortet ned, slik at det ble mere tid til å gå i dybden. Ellers en meget bra forelesning! Lykke til i tiden som kommer! Ønsker deg og familien alt gidt framover! :)

  SvarSlett